Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jiff Comp Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Beton amprentat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
De ce sa alegi betonul amprentat Jiff Comp?

Este frumos si accesibil

Betonul amprentat Jiff Comp pastreaza caracteristicile practice ale betonului, dar transforma acest tip de pardoseala intr-o suprafata decorativa, care recreaza frumusetea pietrei naturale, caramizii, granitului, marmurei, ceramicii, chiar si a lemnului. Insa pretul este mult mai convenabil decat cel al materialelor originale, iar timpul de montaj este cu siguranta mai rapid.

Este unic si poate fi personalizat

Nu impuneti limite imaginatiei dumneavoastra: betonul amprentat Jiff Comp va poate reprezenta personalitatea si se adapteaza acesteia. Ganditi-va cum sa va personalizati dupa propriul gust pardoseala si discutati acest aspect cu expertii Jiff Comp: veti putea obtine ceea ce va doriti utilizand diferite tipuri de matrite, avand ca rezultat final o pardoseala cu diferite efecte: cu modele laterale grecesti, pete rosiatice de culoare, impresia de imprimeu pestrit colorat etc.

Este practic

Betonul amprentat Jiff Comp este monolit si, prin urmare, nici nu se va deteriora usor, nici nu va crapa sau isi va schimba consistenta. Aceasta este principala diferenta dintre acest tip de pardoseala si pardoselile auto-blocante sau cele din piatra naturala, care sunt mai sensibile la diferentele de temperatura. Jiff Comp SRL Iasi elimina inca de la inceput problema ierbii care poate creste printre rosturi, fiind un tip de pardoseala ideal pentru strazi, piete, piste pentru ciclisti, centre comerciale, hoteluri, campinguri si parcuri de distractie (care in mod normal au nevoie de ingrijire permanenta).

Este solid si fiabil

Exista situatii in care o pardoseala trebuie sa suporte greutati excesive, cum ar fi rampele de acces catre garaje, catre parcari etc. Acest lucru nu inseamna insa ca nu pot avea un aspect mult mai deosebit decat o simpla pardoseala de beton. Betonul amprentat Jiff Comp este tratat in mod adecvat cu substante speciale inainte de imprimare, in scopul obtinerii culorii pe care o preferati si pentru a o face sa devina mai rezistenta, sa nu se roada si sa nu se uzeze in comparatie cu betonul obisnuit.

Este potrivit oricaror conditii climaterice

Rasina acrilica, care protejeaza si acopera betonul amprentat Jiff Comp, confera acestuia proprietati impotriva mucegaiului, prafului, impotriva alunecarii si impotriva absorbtiei de apa. Daca locuiti in zone cu un climat friguros, unde va confruntati des cu situatii de inghet / dezghet sau in zone care intra in contact cu apa marina, puteti solicita aplicarea unor substante speciale care protejeaza pardoseala fata de agentii externi.

Este usor de intretinut

Modelele si culorile betonului amprentat Jiff Comp raman neschimbate de-a lungul anilor, pentru ca formeaza un tot unitar, nefiind aplicate la suprafata. Pardoselile sunt rezistente chiar si la razele ultraviolete si nu necesita intretinere speciala. Zi de zi, an de an, betonul amprentat Jiff Comp poate fi maturat si spalat ca orice alt tip de pardoseala din beton, mentinand in timp caracteristicile originale.

Se realizeaza foarte repede

Spre deosebire de alte tipuri de pardoseala pentru exterior, betonul amprentat Jiff Comp se realizeaza foarte repede. In primul rand, nu are nevoie decat de pragatirea terenului, dupa care se poate trece imediat la turnarea betonului. Doar intr-o zi, in functie de conditiile climaterice si de amploarea lucrarii, o echipa specializata va putea realiza intre 50 si 80 mp de beton amprentat Jiff Comp, pe care se va putea circula la putine ore dupa incheierea operatiunii.
Din Gura in Gura